Χίος


Η Χίος είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, στο βόρειο ανατολικό Αιγαίο και απέχει ελάχιστα από τα Μικρασιατικά παράλια. Είναι το νησί της Μαστίχας που συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό και ένα καταπληκτικό φυσικό τοπίο, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και μοναδικά τοπικά προϊόντα.

Οι ατελείωτες παραλίες μαγεύουν τους επισκέπτες της και αποτελούν πόλο έλξης.

Ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης και το λιμάνι της Χίου συναντάει κανείς ιστορικά μνημεία, αξιόλογα μουσεία, την μεγάλη αγορά της Απλωταριάς με τα εμπορικά καταστήματα, καφέ-μπαρ καθώς και τα εστιατόρια που συνθέτουν το ενδιαφέρον πρόσωπο μιας πολυσύχναστης και ζωντανής πόλης.

Διασκορπισμένα βόρεια και νότια του νησιού υπάρχουν 64 χωριά το καθένα με την δική του αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα, όπως μαστιχοχώρια, ψαροχώρια, καστροχώρια, ορεινά και παραθαλάσσια.

Απολαύστε πλήθος δραστηριοτήτων που προσφέρονται όπως ποδηλασία, περιπατητικές διαδρομές, ορεινή πεζοπορία, αγροτουρισμό, ψάρεμα, windsurfing, κατάδυση, επίσκεψη σπηλαίων, μουσείων και μοναστηριών, πολιτισμικές δραστηριότητες κ.α.

Η Χίος είναι ιδανική για διαμονή όλο το χρόνο.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ψυχάρη 4, 82100 Χίος
Τηλέφωνο: (+30) 22710 82244
Fax: (+30) 22710 82245
Email: info@themeliotechniki.gr


Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών Νόμιμο κτηματομεσιτικό γραφείο
Ψυχάρη 4, 82100 Χίος
(+30) 22710 82244
(+30) 22710 82245, info@themeliotechniki.gr

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!
Loading...